marți

ANUNŢ IMPORTANT! LEGEA PRIN CARE SE ACORDĂ INDEMNIZAŢIE ATÂT PENTRU MAMELE SALARIATE, CÂT ŞI PENTRU MAMELE ELEVE ŞI STUDENTE

Dacă ai rămas însărcinată, chiar dacă întâmpini dificultăţi,
NU AVORTA! FII MAMĂ!

Prin legea 240 / 2009 publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 403 din 15/06/2009, toate mămicile care urmează cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar sau universitar PRIMESC BANI (800 RON) ÎN FIECARE LUNĂ, pe o perioadă de 2 sau 3 ani, după caz. CEI 800 RON LUNAR SUNT COMPUŞI DIN: 600 RON LUNAR INDEMNIZAŢIA ACORDATĂ PRIN ACEASTĂ LEGE ŞI ÎN PLUS 200 RON LUNAR ALOCAŢIA.
Mamele salariate pot opta să primească, lunar, fie 800 RON, fie 85% din media veniturilor realizate în ultimele 12 luni (fie din veniturile mamei, fie din veniturile tatălui), tot pe perioada de 2 sau 3 ani, după caz.
Dacă eşti însărcinată, chiar dacă întâmpini dificultăţi, nu avorta! Embrionul este om din momentul concepţiei, sufleteşte şi trupeşte: are suflet creat şi dat de Dumnezeu din momentul concepţiei, precum şi cod genetic uman şi propriu (diferit de codul genetic al mamei şi de cel al tatălui), în care se află toate trăsăturile sale trupeşti. Deci este ucidere de om oricând s-ar face avortul.
Pentru sprijin în scopul evitării avortului şi pentru informaţii în legătură cu legea de mai sus vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0744 798 610.
UPDATE Informaţii conform legilor cu privire la concediul şi la indemnizația pentru creşterea copilului precum şi la stimulentul de inserţie (Legea nr. 166/2012, publicate în Monitorul Oficial la data de 11.10.2012).
Pentru detalii puteţi vizita următoarele adrese de internet:
sau puteţi scrie la următoarele adrese de e-mail:
sau
Nici un motiv nu justifică avortul: nici sărăcia, nici alt motiv. Adoptarea acestei legi este o măsură de sprijin atât pentru mamele salariate cât şi pentru mamele eleve şi studente la facultate, master şi doctorat.