joi

PE SCURT DESPRE APĂRAREA VIEŢII ŞI DEZVĂLUIREA UNOR ADEVĂRURI DESPRE METODELE CONTRACEPTIVE, CARE DE OBICEI SUNT ASCUNSE DIN CAUZA INTERESELOR FINANCIARE ALE PRODUCĂTORILOR ŞI AFACERIŞTILOR DIN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ

Motto: "Singurul lucru necesar pentru ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea deoparte" (Edmund Burke)
"Neutralitatea faţă de rău înseamnă complicitate. Biserica doreşte mai degrabă să fie văzută astăzi ca fiind reacţionară decât să fie acuzată mâine de covinovăţie faţă de genocidul actual." (Pr. Daniel Ange)
Multe dintre adevărurile prezentate aici de regulă sunt ascunse, deoarece aflarea lor de către publicul larg contravine intereselor financiare imense ale producătorilor şi afaceriştilor din industria farmaceutică şi nu numai.
În afară de dezvăluirile din acest articol, pe acest blog mai găsiţi:
-Adrese, numere de telefon şi site-uri ale unor asociaţii care oferă ajutor material, consiliere şi soluţii alternative femeilor, pentru a NU face avort.
-Legea prin care s-a stabilit acordarea indemnizaţiei şi pentru mamele eleve şi studente la facultate şi master.
-Mărturii ale unor femei care au avortat.
-Mărturii ale unor femei care nu au avortat.
-Mărturii ale unor medici care au renunţat să facă avorturi.
-Filme documentare şi cărţi pe această temă.
-Consecinţe fizice şi emoţionale ale avortului asupra femeii.
-Legături cu multe site-uri asemănătoare.
Pentru întrebări şi dialog, pot fi contactat:
 - pe facebook
http://www.facebook.com/augustincezarvieru
- pe yahoo messenger: vieru_cezar_iasi
- pe adresa de e-mail vieru_cezar_iasi@yahoo.com

Acest blog, DREPTUL LA VIAŢĂ, conţine informaţii, site-uri şi filme documentare:
1) DESPRE AVORT:
-Argumente ştiinţifice şi religioase că omul este om din momentul concepţiei.
Recentele progrese ale ştiinţelor biologice (genetica, embriologia) au dovedit cu certitudine că omul este om din momentul concepţiei, deci avortul este crimă în orice stadiu s-ar face. Avortul este uciderea unui copil fără apărare. 
Trupeşte, din momentul concepţiei, adică de la fecundaţie, ovulul fecundat (zigotul) are un cod genetic uman şi propriu, diferit de codul genetic al mamei şi de cel al tatălui, deci chiar din momentul concepţiei este fiinţă umană unică. Toate trăsăturile trupului omenesc sunt conţinute în codul genetic. Codul genetic este tiparul genetic complex al dezvoltării umane şi conţine: sexul copilului, culoarea părului şi a ochilor, înălţimea, nuanţa tenului, forma feţei, forma nasului, chiar şi numărul firelor de păr. Dezvoltarea ulterioară a corpului său nu este decât o derulare a acestui program care există deja de la început, din momentul concepţiei.
Iar sufleteşte, Dumnezeu creează şi dă sufletul copilului tot în acel moment al concepţiei.
Viaţa umană este sacră şi inviolabilă. Dumnezeu spune clar într-o poruncă: SĂ NU UCIZI ! Numai Dumnezeu e stăpânul vieţii. Noi nu avem dreptul să ne atingem de viaţă în niciun fel. Sufletul copilului este creat şi dat de Dumnezeu în momentul concepţiei. Viaţa vine de la Dumnezeu şi trebuie primită ca un dar al său. Părinţii sunt doar colaboratori ai lui Dumnezeu în transmiterea vieţii, nu sunt stăpâni ai vieţii.

RECOMAND VIZIONAREA DOCUMENTARULUI STRIGĂTUL MUT, REALIZAT DE MEDICUL GINECOLOG ŞI OBSTETRICIAN BERNARD NATHANSON, CARE FUSESE INIŢIAL DIRECTORUL CELEI MAI MARI CLINICI DE AVORTURI DIN SUA , DAR, CÂND ŞI-A DAT SEAMA CĂ AVORTUL E CRIMĂ, A RENUNŢAT SĂ MAI FACĂ AVORTURI ŞI A DEVENIT ACTIVIST PRO LIFE (PENTRU VIAŢĂ). CA ACTIVIST PRO LIFE A REALIZAT ACEST DOCUMENTAR ŞI A FĂCUT PUBLICE MANIPULAREA ŞI MINCIUNILE PE CARE LE SPUN CEI CARE SUSŢIN AVORTUL.
Medicul ginecolog Bernard Nathanson fusese directorul celei mai mari clinici de avorturi din SUA şi susţinător al avorturilor la începutul anilor 70, când nu existau embriologia şi fetologia (nu apăruse încă nici ecograful) şi nu era stabilit în mod clar că omul este om din momentul concepţiei. Mai târziu, în 1979, după ce a apărut ecograful şi cunoştinţele în domeniul embriologiei au avansat, devenind clar că omul este om din momentul concepţiei şi, deci, că avortul e crimă, doctorul Nathanson a refuzat să mai facă avorturi şi a devenit un important apărător al dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi.
În 1984 a realizat şi documentarul Strigătul mut” (“Silent Scream”), în cooperare cu Comitetul Naţional pentru Dreptul la Viaţă. În acest documentar prezintă dovezi ştiinţifice că omul este om de la concepţie. Prezintă şi un avort filmat la ecograf, în care se vede cum copilul se agită, se fereşte de instrumentele de avort, bătăile inimii sale cresc foarte mult, simte durerea şi când este sfâşiat deschide gura larg, ca într-un strigăt mut. Este rupt în bucăţi de instrumentele de avort şi extras din uter bucată cu bucată. Spre finalul documentarului doctorul Nathanson prezintă femei care suferă cumplit în urma avortului, deoarece au rămas cu felurite sechele fizice şi psihice. De asemenea, doctorul Nathanson demască industria avortului, dezvăluind cum susţinătorii avortului recurg la tot felul de minciuni şi manipulări pentru a ascunde adevărul despre avort şi a influenţa oamenii. Este şi autorul lucrarii “Aborting America” (“Avortand America”) în care dezvăluie “începuturile incorecte al mişcării în favoarea avortului”, mişcare din care iniţial a făcut parte el însuşi. Toţi cei care văd acest documentar se declară împotriva avortului şi în favoarea vieţii.
DOCUMENTARUL STRIGĂTUL MUT, SUBTITRAT ÎN ROMÂNĂ, POATE FI VIZIONAT
PE SITE-UL URMĂTOR:
http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/37-strigatul-mut-the-silent-scream

SAU PE SITE-UL DEDICAT DOCUMENTARULUI:
http://www.strigatulmut.ro/

VIDEOCLIP INTITULAT JURNALUL UNUI COPIL NENĂSCUTDREPTUL LA VIATA – SPUNE NU AVORTULUI

PROVITA TV – UN CANAL VIDEO EDUCATIV, DEDICAT FILMELOR DOCUMENTARE ŞI CLIPURILOR/SPOTURILOR CARE PROMOVEAZĂ VALORILE PRO-VITA
http://www.provitatv.ro/

PE SITE-UL URMĂTOR GĂSIŢI PREZENTAREA CĂRŢII "MARKETING PENTRU GENOCID" - DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE ALE UNOR MEDICI GINECOLOGI, FOŞTI AVOŢIONIŞTI, DESPRE MINCIUNILE ŞI MANIPULĂRILE CELOR CARE SUNT PRO AVORT ŞI FAC PARTE DIN "INDUSTRIA AVORTURILOR"
http://www.provitabucuresti.ro/Aparitii-editoriale/marketing-pentru-genocid-industria-avortului.html

Nici un motiv nu justifică avortul.
Viaţa umană este sacră şi inviolabilă, indiferent de calitatea ei. Utilitarismul a creat conceptul de "calitate a vieţii" şi a înlocuit sacralitatea vieţii cu termenul de "calitate" a vieţii. Conform utilitarismului, un individ, pentru a avea statutul de persoană şi, prin urmare, dreptul de a trăi, trebuie să posede un anumit standard de "calitate" a vieţii. Dar valoarea, sacralitatea şi inviolabilitatea oricărei vieţi umane îşi au rădăcina în Dumnezeu. Valoarea oricărei fiinţe umane: tânăr sau bătrân, sănătos sau bolnav, embrion sau nou-născut, geniu sau redus mintal, nu depinde de ceea ce în limbaj hedonist şi utilitarist se numeşte "calitatea vieţii". Nu există viaţă lipsită de calitate, viaţa este o valoare absolută, fiind darul lui Dumnezeu.

Deci, nu este permis să se recurgă la avort nici dacă s-ar prevedea naşterea unui copil cu handicap (fizic sau psihic), boli incurabile sau malformaţii, pentru că, în acest caz, ar însemna să fim de acord şi cu uciderea copiilor deja născuţi care au handicap, boli incurabile sau malformaţii sau cu uciderea adulţilor cu aceste deficienţe, şi atunci ar fi ca în Germania lui Hitler, unde cei cu handicap sau cu boli incurabile erau exterminaţi. După cum am văzut, este acelaşi om începând de la concepţie, indiferent că se află în interiorul organismului mamei sau în exteriorul acestuia.
Orice viaţă, chiar şi cea cu deficienţe, este sacră şi inviolabilă. Viaţa umană trebuie primită indiferent de calitatea ei. Studii bine documentate arată că persoanele cu malformaţii nu sunt mai puţin bucuroase de viaţă decât persoanele zise „normale”. Cea mai mare parte a părinţilor care au un copil handicapat se declară fericiţi că au copilul şi aproape toţi declară că ei, copiii handicapaţi, se simt fericiţi. În toate ţările este impresionant numărul părinţilor cu copii handicapaţi care militează împotriva avortului.
Nici sărăcia nu justifică avortul. Problema sărăciei nu poate fi rezolvată prin uciderea săracilor. Viaţa umană este sacră şi inviolabilă, indiferent de calitatea ei. Orice copil se concepe din voinţa lui Dumnezeu, iar Dumnezeu le va scoate în cale părinţilor posibilităţi de a-i creşte. Frica de lipsurile materiale sau frica zilei de mâine e de la diavoli. Ei introduc oamenilor frica şi îngrijorările în privinţa lucrurilor materiale, ca să le abată atenţia de la Dumnezeu. Dumnezeu nu spune să nu facem nimic şi să stăm cu mâinile în sân, ci spune să muncim cu detaşare, fară frica zilei de mâine. 

În plus, există şi indemnizaţiile pentru creşterea copiilor, precum şi multe asociaţii pentru viaţă care oferă ajutor material, consiliere şi soluţii alternative pentru a NU face avort. 
HARTA VIEŢII - Numere de telefon, adrese şi site-uri ale asociaţiilor din România care oferă sprijin concret pentru femeile însărcinate care au nevoie de ajutor sunt în mai multe locuri pe acest blog, precum şi pe site-ul :

De atâtea ori Domnul Cristos le spunea contemporanilor : “ Nu te teme ! ” sau “ Nu vă temeţi ! ” sau “Dacă Dumnezeu îmbracă atât de frumos iarba câmpului, care astăzi este, iar mâine va fi aruncată în foc, nu va face oare cu mult mai mult pentru voi? Oameni cu puţină credinţă! Nu vă faceţi atâta grijă spunând: «Ce vom mânca?» sau «Ce vom bea?» sau «Cu ce ne vom îmbrăca?» Toate acestea le caută păgânii; Tatăl vostru ceresc ştie că aveţi nevoie de ele. Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea lui, iar celelalte vi se vor da pe deasupra. Nu vă faceţi atâta grijă pentru ziua de mâine; ziua de mâine îşi va purta singură de grijă. Fiecărei zile îi ajunge necazul ei” (Mt 6, 30 – 34)
Şi în Vechiul Testament găsim scris: "Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îti vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare." (Isaia 41, 10)
La fel şi azi Domnul Cristos le-ar spune părinţilor care se îngrijorează cu privire la viitor (şi le şi spune prin intermediul Bisericilor şi al oamenilor buni): Nu te teme! Nu vă temeţi să primiţi copiii pe care vi-i trimite Dumnezeu, Creatorul vieţii!

SITEUL FEMEI FERICITE, CARE CONŢINE MĂRTURII DESPRE CRIZA DE SARCINĂ: MĂRTURII ALE FEMEILOR CARE AU PĂSTRAT COPIII (NU AU FĂCUT AVORT)

Recomand şi o scurtă înregistrare video cu o povestire reală despre avort, spusă de tenorul orb Andrea Bocelli şi subtitrată în română:
http://www.doxologia.ro/video/clipuri/o-povestioara-despre-avort-spusa-de-andrea-bocelli

2) DESPRE STERILIZARE ŞI METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE:
-DEZVĂLUIRI DESPRE DEZINFORMAREA EXISTENTĂ ÎN PRIVINŢA CONSECINŢELOR NOCIVE GRAVE ALE STERILIZĂRII ŞI ALE METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE ŞI A EFECTELOR AVORTIVE ALE MULTORA DINTRE ELE, DIN CAUZA INTERESELOR FINANCIARE IMENSE ALE PRODUCĂTORILOR ACESTORA.
Atât aspectul avortiv al metodelor artificiale de contracepţie cât şi cele mai grave consecinţe nocive ale lor sunt trecute de cele mai multe ori sub tăcere. Există interese foarte mari de a se ascunde adevărul despre efectele avortive şi despre gravele consecinţe nocive ale metodelor artificiale de contracepţie, deoarece, dacă s-ar afla aceste lucruri, atunci lumea nu le-ar mai cumpăra şi producătorii lor ar pierde foarte mulţi bani sau ar da faliment. Multinaţionalele câştigă sume imense de bani pe plan mondial din producerea şi comercializarea mijloacelor artificiale de contracepţie.

IATĂ CUM ACŢIONEAZĂ MULTE DINTRE METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE:
Multe dintre metodele artificiale, numite „de contracepţie” sunt de fapt avortive deoarece împiedică nidaţia (împiedică implantarea în uter a embrionului, cauzând avort în primele 14 zile după concepţie).
Astfel, sunt avortive :
- pilula de a doua zi - acţionează după concepţie;
- steriletul - acţionează după concepţie ;
-contraceptivele hormonale (pilulele anticoncepţionale, injecţiile contraceptive, implanturile subdermice şi alte contraceptive hormonale) acţionează în mai multe moduri: uneori inhibă ovulaţia împiedicând concepţia, dar alteori împiedică nidaţia (implantarea embrionului în mucoasa uterină), deci, în aceste cazuri sunt avortive. De multe ori ele nu inhibă ovulaţia, concepţia are loc şi, în aceste cazuri, acţionează după concepţie, modificând endometrul (mucoasa peretelui intern al uterului), făcându-l neprimitor pentru embrion. Astfel, ele împiedică nidaţia în cazurile, destul de numeroase, în care concepţia totuşi a avut loc, iar embrionul va fi eliminat ulterior, în timpul menstruaţiei, de obicei fără a fi observat, datorită dimensiunilor foarte reduse (la 14 zile de la concepţie, embrionul are aproximativ 1,5mm).
Foarte scurtă înregistrare video, subtitrată în limba română, în care se demonstrează că pilulele contraceptive au şi efecte avortive. La fel şi steriletul are efecte avortive, precum şi alte metode artificiale de "contracepţie":


- Sterilizarea şi toate metodele artificiale de contracepţie au consecinţe nocive asupra sănătăţii, multe dintre aceste consecinţe nocive fiind grave.

RECOMAND ŞI VIZIONAREA DOCUMENTARULUI "BANI ÎNSÂNGERAŢI", SUBTITRAT ÎN ROMÂNĂ, CARE DEZVĂLUIE DEZINFORMAREA PRACTICATĂ PE SCARĂ LARGĂ DE REŢEAUA DE PLANIFICARE FAMILIALĂ "PLANNED PARENTHOOD". ACEASTĂ REŢEA ESTE CA O CARACATIŢĂ CU TENTACULE (FILIALE CU DIFERITE DENUMIRI) ÎN APROAPE TOATE ŢĂRILE. ÎN ROMÂNIA, FILIALA "PLANNED PARENTHOOD" ARE DENUMIREA S.E.C.S. - "SOCIETATEA DE EDUCAŢIE CONTRACEPTIVĂ ŞI SEXUALĂ".
Cea care a fondat Planned Parenthood este Margaret Sanger (1879 – 1966), activistă a avorturilor, eugenistă şi rasistă.


Pe lângă dezinformarea în privinţa efectelor grave ale avortului, compania de planificare familială „Planned Parenthood” dezinformează şi în privinţa efectelor grave ale metodelor artificiale de contracepţie.În privinţa contracepţiei, unii medici spun adevărul, dar alţii oferă pacientelor explicaţii sumare, fără a preciza că aceasta se realizează uneori prin distrugerea şi eliminarea embrionului (copilului), adică prin avort în primele 14 zile după concepţie. Doctorul Mina Minovici critica propaganda contraceptivă, numind-o „propagandă criminală”, „plagă socială şi naţională”.
În privinţa pilulei anticoncepţionale puteţi citi cartea Mijloacele anticoncepţionale, care este un bilanţ critic din punctul de vedere al unui ginecolog. Cartea este scrisă de Dr. med. Rudolf Ehmann (medic primar ginecologie/obstetrică la spitalul cantonal Stans, Elveţia, CH - 6370) în colaborare cu Otto Döpper. În această carte puteţi citi informaţii despre mijloacele anticoncepţionale şi efectele lor secundare fatale despre care nu se vorbeşte din interese comerciale. Linkurile prin accesarea cărora puteţi citi întreaga carte le găsiţi mai jos. Redau aici câteva fragmente din carte:
"Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie împiedicând sarcina, fie provocând avort timpuriu:
- asupra ovarelor, împiedicând eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulaţiei);
- asupra consistenţei mucozităţii cervixului în colul uterin, îngroşând mucusul şi astfel îngreunând sau chiar împiedicând înaintarea spermatozoizilor spre uter şi trompele uterine;
- asupra ţesutului mucoasei uterului, astfel încât implantarea vitală a ovulului fecundat în acest ţesut nu mai poate avea loc şi ovulul fecundat moare (inhibarea implantării, deci efect de avort timpuriu);
- asupra trompelor uterine, în sensul că ovulul fecundat este transportat atât de lent, încât nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare şi piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).
După ce explică pe larg modalităţile de acţiune ale pilulelor contraceptive, efectele lor avortive şi consecinţele foarte grave asupra sănătăţii, Dr. Rudolf Ehmann conchide:
Aşadar, în cele ce urmează, formula "inhibitori de ovulaţie" va fi folosită nu doar în sensul de împiedicare a ovulaţiei, ci şi în acela de avort timpuriu."
"1. Niciodată până acum nu s-a mai administrat un produs farmaceutic atât de puternic, cu atât de multe efecte necunoscute unor oameni sănătoşi, fără ca să existe necesitate din punct de vedere patologic.
2. Niciodată până acum nu s-a mai permis prezenţa în comerţ a unui produs farmaceutic cu atât de multe şi grave efecte secundare cunoscute ca „inhibitorii de ovulaţie.”
3. Niciodată până acum un produs farmaceutic nu a mai adus atâţia bani industriei chimice. În SUA, pilula este desemnată drept „the biggest moneymaker of pharmaceutics”.
(produsul care aduce cei mai mulţi bani industriei farmaceutice)
Joyeux a descris foarte sugestiv situaţia: „Dar dacă apar una sau două publicaţii ştiinţifice care arată pericolele acestea legate de pilulă, atunci în mod sigur luna următoare se dau publicităţii luări de poziţie care susţin exact contrariul, pentru a neutraliza urmările prea periculoase pentru industria farmaceutică."
Aceste citate se găsesc în cartea Mijloacele anticoncepţionale, care poate fi citită şi pe internet accesând următoarele două linkuri de mai jos:
http://www.profamilia.ro/culturavietii.asp?anticonceptionale

Aceeaşi carte poate fi citită şi pe site-ul următor:
http://www.anticonceptionale.net/

- CLINICILE ŞI CABINETELE DE PLANIFICARE FAMILIALĂ DEMASCATE! – INVESTIGAREA CU CAMERA ASCUNSĂ A MINCIUNILOR ŞI MANIPULĂRII DIN PARTEA CELOR CARE SE OCUPĂ CU PLANIFICAREA FAMILIALĂ ASCUNZÂND (DIN INTERES) ADEVĂRUL DESPRE EFECTELE AVORTIVE ŞI NOCIVE ALE METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE - DAŢI CLICK PE LINKUL URMĂTOR
http://www.adevaruldespreavort.ro/video-filme-documentare/13-filme-despre-avort-si-dezvoltare-embrionara/248-clinicile-de-planificare-familiala-demascate-cabinetele-de-planificare-familiala-planning-familial-demascate-family-planning-clinics-exposed-planned-parenthood-exposed-investigarea-minciunilor-medicale-si-de-manipulare-cu-camera-ascunsa

Articol care arată cum suntem minţiţi de industria farmaceutică: prin oameni ce falsifică articole ştiinţifice, aşa numiţii "ghost writers" ("scriitori fantomă"), care ascund consecinţele nocive grave. Medicii prescriu reţete pe baza acestor falsuri, pentru că ei de regulă nu citesc articolele originale:

ACCESÂND LINKUL URMĂTOR PUTEŢI CITI O ŞTIRE DEPRE O TÂNĂRĂ DECEDATĂ DATORITĂ CONTRACEPTIVELOR. CITIŢI ŞI DAŢI MAI DEPARTE (INCLUSIV SITEURILE RECOMANDATE MAI SUS), SĂ SE AFLE ADEVĂRUL DESPRE NOCIVITATEA GRAVĂ A MIJLOACELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/140089/Contraceptivele-pot-aduce-moartea.html
ÎNCĂ O VICTIMĂ A CONTRACEPTIVELOR ARTIFICIALE: O ADOLESCENTĂ BRITANICĂ A MURIT DIN CAUZA UNOR COMPLICAŢII DATE DE UN CONTRACEPTIV ORAL
http://www.culturavietii.ro/2011/05/13/o-adolescenta-britanica-a-murit-din-cauza-unor-complicatii-date-de-un-contraceptiv-oral/

ÎN ROMANIA ŞI DEPUTATA LIANA DUMITRESCU A MURIT TOT DIN CAUZA CONTRACEPTIVELOR (DIN CAUZA UNUI TRATAMENT CU ANTICONCEPŢIONALE)
TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ ÎNVEŢE DIN ASTFEL DE CAZURI ŞI SĂ NU MAI UTILIZEZE CONTRACEPTIVE ARTIFICIALE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU! UNELE FEMEI CARE UTILIZEAZĂ CONTRACEPTIVE SUNT AFECTATE MAI REPEDE, ALTELE MAI TÂRZIU. DACĂ NU RENUNŢĂ LA ELE ÎŞI DISTRUG SĂNĂTATEA ŞI VIAŢA!

METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE FAC NOI VICTIME! 
PARALIZATE pentru că au luat anticoncepţionale! Medicii trag un semnal de alarmă

RECOMAND ŞI SITE-UL STIRI PENTRU VIATA - SITE FOARTE BUN, CU MULTE INFORMAŢII ŞI ŞTIRI ACTUALE:
http://stiripentruviata.ro

3) METODELE NATURALE DE PLANIFICARE FAMILIALĂ (BAZATE PE MODALITĂŢI DE IDENTIFICARE A PERIOADELOR FERTILĂ ŞI NEFERTILĂ ŞI PE ABSTINENŢA ÎN PERIOADA FERTILĂ) SUNT ALTERNATIVE SĂNĂTOASE ŞI MORALE LA METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE, CU DOUĂ CONDIŢII: DACĂ SUNT FOLOSITE DUPĂ CĂSĂTORIE ŞI DACĂ SOŢII AU MOTIVE SERIOASE, ÎNTEMEIATE, PENTRU A EVITA SAU A AMÂNA CONCEPŢIA UNOR NOI COPII.

DAR METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE SUNT PĂCATE ÎN ORICE CONDIŢII (CU EXCEPŢIA CÂTORVA CAZURI SINGULARE ÎN CARE E NEAPĂRAT NECESAR SĂ FIE FOLOSITE CU ALT SCOP, NU CU SCOP CONTRACEPTIV, IAR EFECTUL CONTRACEPTIV SURVINE CA UN EFECT SECUNDAR)

Când soţii au un motiv întemeiat pentru a evita sau a amâna concepţia unor noi copii, există alternative sănătoase şi morale : metodele naturale de planificare familială bazate pe modalităţi de identificare a perioadelor fertilă şi nefertilă din ciclu şi pe abstinenţa în perioada fertilă (metoda calendarului; metoda temperaturii bazale; metoda ritmului mucusului cervical şi metoda simpto – termică). Metodele naturale nu sunt dăunătoare, nu costă nimic, nici nu sunt păcate, cu două condiţii: dacă se recurge la ele după căsătorie şi din motive întemeiate. Dacă soţii recurg la metodele naturale fără un motiv întemeiat (din egoism), atunci devin şi ele păcate. Însă metodele artificiale de contracepţie sunt păcate chiar dacă soţii ar avea motive pe care le-ar putea considera întemeiate (cu excepţia câtorva cazuri singulare când e neapărat necesar să fie folosite cu alt scop, nu cu scop contraceptiv, iar împiedicarea concepţiei nu e căutată în sine).
- Cărţi pe această temă: Accesând site-ul următor, puteţi citi două cărţi despre metodele naturale de planificare familială (bazate pe modalităţi de identificare a perioadelor fertilă şi nefertilă şi pe abstinenţa în perioada fertilă a ciclului)
http://www.profamilia.ro/soti.asp

Atât preoţii, cât şi demografii recomandă ca soţii să aibă măcar trei copii, atât pentru binele familiei, cât şi pentru a nu scădea şi a nu îmbătrâni populaţia. 

4) ALTE SITE-URI FOARTE INTERESANTE CU INFORMAŢII DESPRE CONSECINŢELE NOCIVE ALE MIJLOACELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE:
- Site-ul foarte interesant Avortul şi contracepţia:
http://avortulsicontraceptia.ro/
-SITE FOARTE INTERESANT CU ARTICOLE DE SPECIALITATE DESPRE EFECTELE NOCIVE ŞI DESEORI AVORTIVE ALE METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPŢIE:
http://www.provita.ro/contraceptia
-Informaţii importante despre efectul avortiv al pilulei contraceptive şi despre consecinţele grave asupra sănătăţii găsiţi accesând şi linkul următor :
- Un site despre nocivitatea metodelor artificiale de contracepţie:
http://www.anticonceptionale.info/
PE ACEST SITE PUTEŢI CITI CE NU SE SPUNE DE OBICEI DESPRE METODELE CONTRACEPTIVE - din Conferinţa doamnei doctor C. Todea - Gross ţinută la Oradea în 2004
- Tot mai multe tinere fac infarct de la anticoncepţionale
-Despre efectele avortive şi dăunătoare pentru organism ale contraceptivelor artificiale – Dr. Chris Kahlenborn şi Dr. Ann Moell:
-Contraceptivele hormonale (şi în general contraceptivele artificiale) chiar sunt periculoase. Studiu cu trimiteri si link-uri către reviste şi cărţi de specialitate despre nocivitatea contraceptivelor:
-Studiu medical (autor: dr. Chris Kahlenborn) despre faptul că pilula şi steriletul sunt avortive şi despre nocivitatea lor şi a metodelor artificiale de contracepţie în general:
-Pilula şi cancerul mamar (cancerul de sân) – interviu cu Dr. Chris Kahlenborn
- De asemenea, puteţi citi sau audia conferinţa despre avort, efectele nocive ale metodelor artificiale de “contracepţie” şi despre bolile cu tranmitere sexuală ţinută de doamna doctor Cristina Todea – Gross, accesând linkul următor:
http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/209/Conferinta-despre-avort
- Un site foarte interesant, Cultura vieţii:
http://www.culturavietii.ro/

 -Pe lângă aceste motive, mai este încă un motiv pentru a nu recurge la sterilizare sau la metodele artificiale de contracepţie : atât sterilizarea cât şi toate metodele artificiale de contracepţie (nu numai cele avortive, ci şi cele care împiedică efectiv concepţia), sunt şi păcate, cu excepţia câtorva cazuri singulare, când e neapărat necesar să fie folosite, dar nu cu scopul de împiedicare a concepţiei, ci cu alt scop, iar împiedicarea concepţiei survine ca un efect secundar.

5) LA INTERESELE PRODUCĂTORILOR ŞI AFACERIŞTILOR DIN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ SE ADAUGĂ ŞI INTERESELE ELITELOR FINANCIARE
La interesul financiar al multinaţionalelor din industria farmaceutică se adaugă şi interesul celor care deţin finanţele şi bogăţiile globului. Aceştia se tem că nu ar putea stăpâni şi controla un număr mai mare de oameni şi că înmulţirea oamenilor de rând ar putea ameninţa averile lor colosale. Pentru a ascunde propriile lor nedreptăţi, aceştia manipulează opinia publică dând vina pe falsa problemă a «suprapopulării » dorind în acest fel să ascundă faptul că adevărata cauză a sărăciei unei părţi din populaţia lumii nu este lipsa de resurse şi produse, ci gestionarea nedreaptă a acestora de către ei. În acest sens, ei promovează o cultură a morţii, opusă culturii umane şi creştine a vieţii.
Aşa – zisul pericol de „suprapopulare” de care fac caz unii este o mare minciună! Suprapopularea ar însemna ca numărul oamenilor să fie atât de mare, încât resursele pâmântului şi apelor să nu mai fie suficiente pentru ei. Nu se va ajunge la aşa ceva! Chiar dacă la nivel mondial populaţia creşte, tot nu se va ajunge la suprapopulare. Savanţii (Hollstein, Ballod, Clarck şi alţii) arată clar că pământul are resurse suficiente pentru o populaţie chiar de peste 10 ori mai numeroasă decât în prezent! Adevăratele probleme sunt lăcomia unora, gestionarea nedreaptă a resurselor şi produselor. De exemplu, s-a aflat că 8 (numai opt) dintre marii miliardari ai lumii au o avere cât jumătate din populaţia globului la un loc (cât 3,5 miliarde de oameni la un loc)! Iată ştirea:

http://stiri.tvr.ro/primii-opt-miliardari-ai-lumii-au-o-avere-cat-jumatate-din-populatia-globului_813495.html

Miliardarii lumii, care gestionează în mod nedrept resursele şi produsele nu vor ca lumea să afle faptul că adevărata cauză a sărăciei este lăcomia lor şi gestionarea nedreaptă, de aceea încearcă să dea vina pe o problemă falsă (o suprapopulare inexistentă) .
Foarte mulţi specialişti au demonstrat că teoria „suprapopulării” este un fals! Recomand, în acest sens, documentarul Iarna demografică, care poate fi vizionat pe internet.

Elitele care îi reprezintă pe marii miliardari ai lumii promovează o cultură a morţii (avort şi metode artificiale de contracepţie, vaccinuri dăunatoare, cum e vaccinul anti HPV, care cauzează sterilitate şi alte efecte nocive foarte grave), opusă culturii vieţii. Elitele reprezentante ale miliardarilor lumii se bucură dacă oamenii de rând au puţini copii şi se tem de înmulţirea acestora. Deci oamenii ar trebui să nu le cadă în plasă şi să nu le facă pe plac având puţini copii, ci dimpotrivă, să le strice planurile diabolice, făcând mai mulţi copii ! Iar pe pământ chiar este nevoie de mulţi copii, deoarece în cea mai mare parte, mai ales în Europa şi SUA,  există o îmbătrânire a populaţiei, aşa cum am amintit.
Ştire - România continuă declinul demografic (scăderea populaţiei). Deliberat se doreşte acest lucru, iar cei care nu ştiu le fac jocul:
UPDATE (ştire mai recentă) - POPULAŢIA ROMÂNIEI CONTINUĂ SĂ SCADĂ
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/154800/Populatia-Romaniei-continua-sa-scada.html

DUPĂ CUM PUTEŢI VEDEA, REALITATEA CARE SE CONSTATĂ ESTE URMĂTOAREA:  NU EXISTĂ PERICOL DE SUPRAPOPULARE, AŞA CUM ARATĂ ŞI SPECIALIŞTII ÎN DOCUMENTARUL IARNA DEMOGRAFICĂ. CEI CARE ÎNCEARCĂ SĂ SPERIE CU TEORIA MINCINOASĂ A "SUPRAPOPULĂRII" AU DE FAPT INTENŢIA DE A ASCUNDE PROPRIILE LOR NEDREPTĂŢI. IATĂ DOAR CÂTEVA ARTICOLE ÎN ACEST SENS:
Un articol foarte interesant, intitulat "Războiul contra populaţiei":
http://www.darulvietii.ro/index.php/extensions/control/346-razboiul-impotriva-populatiei

Şi încă o serie de articole, pe aceeaşi temă, "Războiul contra populaţiei", pot fi citite accesând linkul următor :


Fondatorul CNN, Ted Turner, vrea impunerea politicii "o familie, un copil" la nivel global!

Un videoclip despre mitul suprapopulaţiei (în limba engleză):
https://overpopulationisamyth.com/overpopulation-the-making-of-a-myth

Controlul populaţiei. Faţa adevărată a UNICEF:
http://www.provita.ro/detalii-controlul-populatiei.php?id=2

UPDATE: Afirmând că populaţia globală se îndreaptă înspre cifra de 9 miliarde, Bill Gates (unul din miliardarii lumii) a declarat: “Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, cu sistemul de sănătate, cu serviciile de sănătate a reproducerii (denumire ascunsă pentru avorturi), am putea reduce această cifră probabil cu 10 sau 15 procente.“ Mai târziu, în prezentarea sa, Gates menţionează alegerea unui vaccin “care îmi place“, vaccin ce va fi folosit pentru a reduce emisiile de CO2. El susţine, de asemenea, investiţiile mai mari în înşelătoria încălzirii globale prin intermediul Organizaţiei Natiunilor Unite, ca şi a “taxei asupra CO2” şi a certificatelor de carbon, subliniind faptul că ţările dezvoltate vor trebui să-şi reducă standardele de viaţă tăind din serviciile esenţiale ce generează CO2.

Iată argumente că înmulţirea populaţiei (creşterea demografică) nu va determina epuizarea resurselor:

- Statistici recente, furnizate de F.A.O. arată următorul fapt: creşterea anuală a populaţiei este de 1,60%, în timp ce creşterea anuală a produselor agricole este mai mare: 4%, aceste produse fiind cele care stau la baza hranei populaţiei.

- În ce priveşte posibilităţile de alimentare, globul pământesc are resurse de hrană pentru o populaţie mult mai numeroasă decât în prezent (chiar de peste 10 ori mai numeroasă), însă adevărata problemă este lăcomia unora şi gestionarea nedreaptă a resurselor. 

- Oamenii de ştiinţă au calculat că Pământul poate hrăni: 13 miliarde (conform lui Hollstein), 22 miliarde (conform lui Ballod) şi peste 100 de miliarde de oameni (conform lui Clark). Or, în prezent pe pământ sunt aproape 7 miliarde de oameni.

- În plus, economiştii constată că o creştere a densităţii demografice poate fi însoţită de o mare expansiune economică: ca exemplu poate fi adus Hong – Kongul, unde există o densitate mare de populaţie şi în acelaşi timp o mare creştere economică.
- Apoi, trebuie ţinut cont că 70% din suprafaţa globului o ocupă apele. Acestea pot deveni o sursă inepuizabilă pentru alimentarea populaţiei pamântului, dacă vor fi exploatate cum trebuie. Şi mai trebuie ţinut cont că din suprafaţa uscată numai 30% e cultivată.
Deci, faptul că o parte a omenirii suferă de foame, aceasta nu este din cauză că pământul nu are resurse suficiente pentru numărul oamenilor, ci din cauza ignoranţei, egoismului, răutăţii, gestionării nedrepte a produselor. Nimeni nu ar suferi de foame dacă s-ar investi în agricultură numai o mică parte din sumele care se investesc pentru distrugerea vieţii oamenilor (pentru armament, aparate pentru avort şi sterilizare, contraceptive artificiale, etc.)
Accesand linkul următor puteţi vedea documentarul intitulat Iarna demografică, în care specialiştii arată că pe pământ este nevoie de copii, altfel se accentuează îmbătrânirea populaţiei, se ajunge la un fel de iarnă demografică. Documentarul e format din 6 părţi, fiecare de câte 10 minute. Iata prima parte, iar celelalte 5 părţi le găsiţi în dreapta, tot pe youtube:


De asemenea, în privinţa României se constată o scădere dramatică a populaţiei, astfel încât, dacă nu se vor lua măsuri de stopare a avorturilor, dispariţia poporului român poate fi calculată matematic.

Pe lângă argumentele expuse, amintesc încă un argument: omenirea nu va dăinui veşnic pe faţa pământului. Dumnezeu ne spune prin intermediul Bibliei că va fi un sfârşit al lumii acesteia şi e clar că El va avea grijă ca pământul să aibă resursele necesare vieţii până în ultimul moment. Să nu uităm că Dumnezeu a zis primilor oameni: „Fiţi roditori, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l.” (Gen. 1,28).

6) ALTE ARTICOLE ŞI VIDEOCLIPURI IMPORTANTE DESPRE EFECTELE NOCIVE GRAVE ALE VACCINULUI ANTI HPV
VACCINUL ANTI HPV duce la paralizie, sterilitate şi alte efecte deosebit de grave, chiar la deces! În spatele acestui vaccin se găsesc aceiaşi afacerişti care stau în spatele metodelor artificiale de contracepţie sau în spatele vaccinului anti AH1N1.

ARTICOL AL MEDICULUI LUCA DEZMIR IN CARE EXPLICA FOARTE CLAR DE CE NU TREBUIE ACCEPTAT VACCINUL “ANTI HPV”
http://www.empower.ro/sanatate/romania-tara-de-vis-vaccinarea-anti-hpv-a-copiilor-fara-acordul-parintilor/

VIDEOCLIP – DOCTORUL PAVEL CHIRILA – DESPRE GARDASIL

Vaccin Gardasil, periculos (foarte interesant, recomand vizionarea in intregime) http://www.youtube.com/watch?v=t5D6PJxtVOM

Un articol, în Ziua de Constanţa: MICROBIOLOGUL ROMÂN VANIA ATUDOREI SPUNE DIN INTERIOR ADEVĂRUL DESPRE MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE

7) Cel mai bine structurat pe acest blog este materialul DREPTUL LA VIAŢĂ, care conţine informaţii complete şi bine ordonate, însoţite de linkuri şi alte trimiteri. Acest material face parte şi din lucrarea mea de licenţă, intitulată Dreptul la viaţă - o perspectivă etică
Materialul Dreptul la viaţă se găseşte tot pe această coloană, în josul paginii. Recomand parcurgerea în întregime a materialului, pentru a avea o perspectivă de ansamblu şi a înţelege în mod complet argumentele expuse.
8) Recomand încă un blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.ro
Acest blog conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante, etc. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.